úterý 21. února 2017

Chlazení piva bez elektřiny

Kolikrát jsme už řešili, jak vychladit pivo ze sudu v podmínkách, kde není elektrický proud! Problém který řešil nejeden člověk po mnohé generace. Chci udělat akci v lese, není tam elektrika, jak mám sakra chladit pivo?


Vývoj kterým člověk prošel od domácího nachlazování, chlazení v trubici v kýblu s ledem až třeba po pokusy s Peltierovým článkem. Kuřecí maso je bez nadsázky perfektní. Hodí se na přípravu hlavních chodů, můžete ho dát do salátu, do rizota, uvařit z něj dokonalou polévku nebo ho jednoduše upéct či hodit na gril.

Párty pípa je neboli cestovní výčepní zařízení. Vodní podstolové chlazení je vždy použito v kombinaci s výčepním stojanem. Stolové vodní chlazení je vybaveno výčepními kohouty a je určeno ke stáčení a chlazení nápojů. Pivcooler – chlazení piva bez elektřiny. Chlazení se umísťuje pod bar.


Rozhodl jsem se vyrobit si chlazení vlastní a inspirací pro. Návod: Chladící box na pivo bez potřeby elektrického proudu. Ke každé pořádné grilovačce patří dobré pivo.


Neméně důležité je také vědět, jak sud piva správně narazit.

Máte-li další tipy, jak vychladit pivo bez chlazení , neváhejte a podělte se o ně s námi v komentářích. Vyřešte problémy s chlazením a čepováním piva jednou provždy! Správná teplota po celý rok je pro nás stejně důležitá jako jeho kvalita. A právě s revolučním systémem chlazení přichází tento dánský vynález. Na základě znalosti doporučených teplot a toho v jakém obalu pivo máme, můžeme vybrat vhodnou technologii chlazení.


Technologie chlazení na pivo. Ve všech případech je dobré teplotu kontrolovat teploměrem. U teploty až °C se zpravidla neobejdeme bez chladicího stroje.


Pokud konzumujeme třeba lahvové pivo, stačí nám. This feature is not available right now. Please try again later. KONTAKT - CObez naražečů. Sestava pivního chlazení Kontakt s redukčním ventilem na COje vysoce efektivní prostředek na chlazení a čepování piva.


GDPR Zásady ochrany osobních údajů Společnost Gastro-Bar Systems s. Kvalitní chlazení na pivo a víno je vedle výčepu na pivo nezbytným základem každé restaurace, baru a vinárny. Prohlédněte si nabídku chlazení piva a vína společnosti CESK! Hospoda je bez elektřiny zavřená – je v ní zima a nefunguje chlazení piva.


Pokud máte kompresor nebo tlakovou láhev, jednoduše nastavíte optimální tlak a ten se při odtočení piva sám vyrovná.

U pípy s chlazením také překvapivě nemusíte řešit chlazení , které zkrátka ruční pípa neobstará (podívejte se, jak vychladit sud bez pivního chlazení ). Nezapomeňte na správný narážeč! Existuje však vylepšovák, který proces chlazení urychlí. Vezměte papírové ubrousky nebo kapesníky a navlhčete je vodou. Pivo ve skleněné láhvi s ním ze všech stran obalte a teprve potom ho vložte do mrazáku. Budete ho mít vychlazené až o deset minut rychleji než bez ubrousku.


Dejte si ale pozor, ať ho v mrazáku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky